Фуршети

Фуршет - це не просто ходіння з тарілкою - це демократичність, різноманітність закусок і напоїв, свобода переміщення та свобода спілкування

Одним з найбільш демократичних варіантів проведення заходів для компаній вважається фуршет. Учасники заходу можуть спілкуватися з усіма бажаючими, а не тільки із сусідами по столу. Переваги фуршету - більше простору і менше обслуговуючого персоналу. Оренда залу під фуршет - далеко не все, що ми готові запропонувати.

Основа будь-якого фуршету - закуски. Шеф-кухар Дачного готелю "Глібівка" створив різноманітне меню для фуршетів. Закуски компактні, порційні, в ексклюзивному оформленні. Досвідчені офіціанти обслужать своєчасно і ненав'язливо, не перериваючи вашого спілкування.

Відповідальний підхід до організації фуршету, вищий рівень майстерності кухарів нашого ресторану, тактовний персонал з величезним досвідом - головні причини, за якими Вам варто довірити організацію заходу "Глібівці".
Максимальна кількість гостей фуршету - до 100 осіб